Ferry Doedens Beeld © ANP

Ferry Doedens reageert op vermeende relatiebreuk

02 mei 2018 16:44

Al maanden gonst het van de geruchten: het zou over en uit zijn tussen Ferry Doedens en zijn liefje Nuno! De Goede Tijden, Slechte Tijden-knapperd vertelt vandaag aan RTL Boulevard hoe het nou precies zit tussen de tortelduifjes...

"Liefde is leren loslaten"

Ferry Doedens legt aan RTL Boulevard uit dat het een gezamenlijke beslissing was om even afstand van elkaar te nemen. "Maar we spreken elkaar nog iedere dag. We hebben besloten om elkaar gewoon even te laten. Hij was al eerder naar India geweest en hij wilde daar graag zijn yogawereld verbreden en meer over yoga leren. Ik heb toen gezegd: ga dat gewoon doen! Liefde is ook leren loslaten."

Nuno en Ferry
Miniatuurvoorbeeld

Zoenlippen:

'Ferry Doedens heeft lekkere lippen'

Van een relatiebreuk is volgens de soapie dan ook geen sprake. "We zijn nog steeds een stelletje. Maar soms heb je gewoon even een pauze nodig."

De razend drukke Ferry gaat zijn liefje echter niet opzoeken in het bloedhete India. "Ik heb daar geen tijd voor. En het is ook veertig graden in India, dus ik sla even over haha."

Miniatuurvoorbeeld

Relatiebreuk?!:

Ferry Doedens en vriend uit elkaar?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!