Beeld © RTL

Hysterische start van vakantie de Posjes

03 mei 2018 09:23

De familie Pos gaat een maand op vakantie door Zuid-Amerika. En die avonturen zijn vanaf nu elke woensdag te volgen in hun nieuwe serie Vamos met de Familie Pos op RTL 4.

De Posjes beginnen hun roadtrip door Zuid-Amerika in de hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires. En die trip begint gelijk goed, want Ilona, Stephan, Tygo en Björn zitten in een nogal 'authentiek' hotel. "Gezellig. Waar komen we nou dan toch weer terecht?", aldus Stephan. 

Van lopen houden de Posjes niet en dus pakken ze de hop on hop off bus. "We houden wel van opschieten", zegt Ilona. "Het moet allemaal niet te lang duren. Gewoon erin en eruit en weer door." En dat krijg je met kinderen, want Tygo en Björn lijkt het allemaal niet zo te interesseren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De Posjes gaan verhuizen

Tango

Wanneer je in Buenos Aires bent moet je natuurlijk wel de tango dansen. En dus stappen ze uit op het tangoplein. En dat is vrij sensueel... "Lijkt me gek om dit met mijn broer te doen", aldus Ilona die onder de indruk is van de dans.

Tijd om even te zien hoe goed Ilona en Stephan in zo'n sensuele dans zijn, want ze worden uitgenodigd door de dansers op het plein. "Dit is toch al gauw vreemdgaan?", zegt Ilona. Stephan geniet ondertussen: "Ik ga niet meer weg."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk de video:

Familie Pos diep de jungle in op vakantie

Evita Peron

"Björn, we zoeken een balkon!" Als volgende stop gaan de Posjes op zoek naar het balkon van Evita Peron, de vrouw van de toenmalige president. "Dat was een vrouw, die had geen Facebook. Dus ze ging zingen." Daar zit Ilona er een beetje naast, want de echte Evita heeft nooit gezongen. Dat deed Madonna in de film over het leven Evita. 

Uiteindelijk vinden Ilona, Stephan, Tygo en Björn het werkpaleis van de president inclusief het balkon. En daar moet natuurlijk een foto van gemaakt worden! "We gaan 'm even erop zetten en dan gaan we weer", zegt Stephan die er duidelijk klaar mee is. "Vamos!"

Miniatuurvoorbeeld

Lekker lachen:

6 leukste momenten van de Posjes in Helemaal Het Einde

Bekijk hieronder de hele uitzending terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!