Beeld © RTL

ZIEN: Robert ten Brink verrast volledig gezin

03 mei 2018 10:50

Robert ten Brink zou Robert ten Brink niet zijn als hij niet groots zou uitpakken met herenigingen. Woensdagavond bracht hij op emotionele wijze Iris met al haar dochters weer samen in een nieuwe Love Is In The Air.

Iris is een alleenstaande moeder van vijf dochters. De jongste drie wonen bij haar in Nederland, maar de andere twee wonen ver weg. Alexia op een klein Frans eiland naast Madagaskar met haar vader en Tanja in Australië met haar man en drie kinderen.

Voor Love Is In The Air neemt Robert moeder Iris en haar drie dochters mee naar Australië om eindelijk Tanja weer te zien en haar nieuwste kleinkind te ontmoeten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert ten Brink brengt opnieuw geliefden bij elkaar

Tanja is in shock als ze merkt dat Robert haar moeder heeft meegenomen naar haar huis. Zodra ze erachter komt rent ze de straat op om eindelijk weer in de armen van haar moeder te vallen. Voor Iris is het ook een extra emotioneel moment, want ze heeft nog nooit haar vijftien maanden oude kleindochter gezien.

Nog meer

Daar blijft het niet bij, want de hele familie moet natuurlijk bij elkaar zijn. "Ik denk dat het een enorme grote wens is om al je kinderen bij elkaar te hebben", zegt Robert tegen de meiden. Zodra de auto met Alexia aankomt houden ze het niet meer en springen ze op hun zusje af. De familie is compleet!

Bekijk het fragment hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert Ten Brink verrast in eigen AYNIL-caravan

Bekijk de hele aflevering van Love Is In The Air hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!