Beeld © Instagram Michella Kox

Michella Kox weet wie er meedoen met Temptation VIPS

04 mei 2018 17:15

Donderdag wordt aangekondigd dat er een Temptation Island VIPS komt met BN'ers. Realityster en Temptation-expert Michella Kox weet al een aantal BN'ers die meedoen.

"Ik weet het, ik weet het. En niemand weet nog iets!"

Michella is helemaal door het dolle heen, want ze is groot Temptation Island-fan! En als fan heeft ze ook heel wat inside informatie. "Dit keer heb ik geen contract en kan ik zeggen wat ik wil en wat ik weet!"

"Ik weet drie verleidsters en twee koppels", zegt ze in haar nieuwste YouTube-video. "Ik ga opbouwen, want het is pas 7 juni op Videoland." 

Miniatuurvoorbeeld

Weet jij het?

Volgens Michella zou één van de verleidsters vlakbij Arnhem wonen en aan Holland's Next Top Model meegedaan hebben. "Haar naam begint met de T!" De andere twee verleidsters laat Michella nog even achterwege. 

Daarna gaat ze door met de koppels. "Ik weet er twee honderd procent zeker! En ik weet dat er eentje al kapot is!!", schreeuwt Michella enthousiast. 

Michella zegt dat één van de koppels uit Utopia komt. "En hoe kun je dat zien? Hij volgt Yolanthe, zij volgt Yolanthe. Hij volgt Kaj en zij volgt Kaj." Het zou gaan om Ruud en Rowana uit Utopia. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!