Beeld © ANP

Angela Groothuizen coach bij The Voice Senior

07 mei 2018 08:52

Angela Groothuizen wordt coach bij de seniorenversie van The Voice Senior. In de uitzending van Giel Beelen op Radio Veronica bevestigde ze maandag dat ze aanschuift als coach bij The Voice Senior. Een woordvoerder van RTL erkent dat Angela de vierde coach wordt na lse DeLange, Marco Borsato en Ali B.

“Ja, ik doe mee"

"Het zal je de laatste tijd veel gevraagd zijn, maar had je niet gewoon voor The Voice Senior gevraagd moeten worden?", vroeg Giel, waarop Angela een korte stilte liet vallen. "Omdat je één van de beste juryleden van Nederland bent. Altijd positief, maar wel kritisch. Dat past denk ik heel goed bij het programma."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen ondergaat transformatie

Angela antwoordde daarop aanvankelijk nog cryptisch. "We gaan het meemaken, het wordt binnenkort bekendgemaakt." Eerder was al uitgelekt dat lse DeLange, Marco Borsato en Ali B coaches worden bij The Voice Senior. “Ja, ik doe mee. Ja, daar gaat RTL natuurlijk niet blij mee zijn. Ik geloof dat ze er een moment van wilden maken.” zegt Angela uiteindelijk. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon krijgt rol in The Voice Senior

In oktober werd bekend dat Talpa na een spin-off met kinderen werkt aan een seniorenvariant van The Voice. In de show komen alleen deelnemers van 65 jaar en ouder aan bod.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!