Joshua Feytons Beeld © Stefanie Lisabeth/RTL

Deze BN'ers gaan volledig naakt in Adam Zkt. Eva VIPS

07 mei 2018 19:29

Marieke Elsinga presenteert het nieuwe seizoen van Adam Zkt. Eva VIPS. In RTL Boulevard mocht zij de eerste kandidaten van dit seizoen bekendmaken. En dat zijn niet zomaar Nederlanders die uit de kleren gaan op televisie, maar bekende Nederlanders.

De eerste kandidaten van Adam Zkt. Eva VIPS zijn Dewi Pechlers, Jeroen Post, Jeffrey Wammes en Temptation Island Joshua Feytons.

Dewi kunnen we kennen uit het allereerste seizoen van Idols, waar de zangeres met dreads vierde werd. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Houd je vast: Temptation Island VIPS is een feit

Ook Jeroen Post gaat op zoek naar een nieuwe liefde in Adam Zkt. Eva VIPS. 

Een tropische vakantiebestemming is niet vreemd voor Joshua Feytons. Hij is net terug van Temptation Island waar hij al zijn verleidelijke moves in de strijd heeft gegooid. Dit kan dus alleen maar een hele stomende aflevering worden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Op dit meisje was Joshua voor het eerst ooit verliefd

De laatste BN'er die meedoet aan het datingprogramma is Jeffrey Wammes. Het beachbody van deze turner is waarschijnlijk helemaal in shape voor de opnames. Klein detail: Jeffrey valt op mannen en daarom wordt het nu speciaal voor Jeffrey Adam Zkt. Adam.

Mensen die geïnteresseerd zijn in een naakte date met een van deze VIPS hebben geluk. De opnames van het programma starten in juni en je kunt je nog opgeven om mee te doen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!