Barbara Sloesen Beeld © ANP

Dáárom verliet Anna Brandt Goede Tijden, Slechte Tijden

10 mei 2018 07:25

Het is alweer ruim een jaar geleden dat de jarige Barbara Sloesen als Anna Brandt halsoverkop soapdorp Meerdijk verliet. Maar waarom vertrok het liefje van Job ook al weer uit Goede Tijden, Slechte Tijden? RTL Boulevard heeft de exit-verhaallijn van Anna voor je nog eens even uitgeplozen.

Fans

Anna is stapelverliefd op haar vriendje Job. Ze steunt hem dan ook door dik en dun wanneer haar lover besluit om een foodvlog te beginnen. Job groeit door zijn vlogs al gauw uit tot een waar meisjesidool.

De brunette kan echter maar moeilijk wennen aan de plotselinge bekendheid van haar vriendje en alle giebelende pubermeisjes. 

Miniatuurvoorbeeld

Wedding bells:

Eerste kiekjes GTST-sprookjeshuwelijk Farah en Amir

Rijkeluisbestaan

Job verdient heel wat geld met zijn vlogs. Na de zoveelste sponsordeal weet Job niet meer wat hij met zijn geld aanmoet. Hij vlucht in drank, seks, wilde feestjes en doet zichzelf een peperdure auto cadeau.

Anna voelt steeds meer afstand tot Job en de relatie van de twee begint te wankelen...

Miniatuurvoorbeeld

Ze zijn weer samen:

GTST-Linda en Jessica weer herenigd

Over en uit

Voor Anna is de maat na verloop van tijd vol. Ze heeft het helemaal gehad met Job en besluit een punt te zetten achter hun relatie. Job is ontroostbaar door de liefdesbreuk met zijn vriendinnetje. Hij doet meerdere pogingen om Anna weer voor zich te winnen, maar tevergeefs...

Liefdesbaby

Oude liefde blijkt echter niet te roesten en Job en An komen toch weer bij elkaar. Even lijkt het erop dat hun leven eindelijk weer in rustig vaarwater terecht zal komen. Totdat Anna ontdekt dat ze in verwachting is. Ze besluit Job niks te vertellen over de komst van hun kleine spruit.

Dubai

Als een onwetende Job aangeeft dat hij echt geen kinderen wil raakt Anna in paniek. Ze besluit om haar biezen te pakken en bij haar ouders in Dubai te gaan wonen. Job is verbijsterd en begrijpt niet waarom Anna plotseling Meerdijk wil verlaten.

Anna besluit Sam in vertrouwen te nemen over haar zwangerschap. Sam begrijpt de keuze van haar vriendin en organiseert speciaal voor Anna een afscheidsfeestje.

Hartverscheurend afscheid

Wanneer Job hoort dat Anna onderweg is naar het vliegveld bedenkt hij zich geen moment en gaat hij zijn ex-liefje achterna. Anna laat zich echter niet zomaar tegenhouden en vertrekt alsnog richting Dubai. 

Job begrijpt niets van het vertrek van zijn grote liefde en zet zo zijn vraagtekens bij hun plotselinge relatiebreuk. Anna weigert hem echter meer duidelijkheid te geven en Job besluit Anna uit zijn leven te verbannen. Hij stort zich vol op de andere vrouwen in Meerdijk, waaronder Zoë en Aysen.

Het vertrek van Job

Maanden later hoort Job van Sam dat Anna in verwachting is. Hoewel hij in eerste instantie aangeeft zichzelf niet als vader te zien, besluit hij uiteindelijk toch om zijn hart te volgen en Anna achterna te reizen.

Met het vertrek van Job komt er ook een einde aan de rol van Jord Knotter in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Miniatuurvoorbeeld

Terugkeer van Ludo's dochter:

Zó maakte Amy Kortenaer 2 jaar geleden haar GTST-comeback

Fleur

Niet veel later krijgt de familie Bouwhuis leuk nieuws: Job en Anna hebben elkaar weer helemaal gevonden en zijn de trotse ouders geworden van de kleine Fleur.

Veel soapfans hopen ooit nog een glimp te mogen opvangen van het jonge gezinnetje, maar vooralsnog zit een comeback van Barbara en Jord er niet in...

Miniatuurvoorbeeld

Wie van de drie?:

Deze soapies gaven gestalte aan Dian Alberts in GTST

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!