Anouk Maas Beeld © ANP

Dít is het nieuwste liefdeskoppeltje van GTST

09 mei 2018 13:12

Lentekriebels in soapdorp Meerdijk! En dat brengt natuurlijk de nodige nieuwe liefdes met zich mee. Zo heeft Goede Tijden, Slechte Tijden-knapperd Zoë Xander eindelijk het liefdesgeluk gevonden...

Zoë bevindt zich al maanden in een benarde situatie. Jan Maes is namelijk om het leven gebracht en alle sporen wijzen richting Zoë. De studente kan zich echter niets herinneren van het geven van de beruchte fatale trap aan Jan, maar voelt zich wel verantwoordelijk voor de dood van haar sugardaddy. 

Heel wat Meerdijkers - met Bing voorop - vertrouwen Zoë voor geen meter meer en hebben dan ook afstand van haar genomen. Gelukkig is daar boezemvriend Rik die ondanks alles altijd achter Zoë blijft staan.

Miniatuurvoorbeeld

Wat een liefde!:

GTST's 'Sjors en Amir' genieten van eerste liefdestripje samen

Rik blijkt echter een stiekeme crush te hebben op zijn maatje en dus besluit hij open te zijn over zijn gevoelens voor Zoë. De verpleegster houdt in eerste instantie de boot af, maar de laatste dagen lijkt ze langzaam te ontdooien... Gisterenavond is het dan ein-de-lijk zo ver:  Zoë zwicht voor de charmes van Rik en de eerste echte zoen is inmiddels een feit!

Benieuwd of de relatie tussen Zoë en Rik stand zal houden ondanks alle commotie rondom de lugubere moordzaak? Kijk dan iedere werkdag om 20.00 naar Goede Tijden, Slechte Tijden bij RTL 4.

Miniatuurvoorbeeld

Weer samen!:

GTST-Linda en Jessica weer herenigd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!