Beeld © RTL

'Mezdi stuurde zware jongens op Fabrizio af'

09 mei 2018 14:19

Het lijkt erop dat Mezdi Temptation Island-verleider Fabrizio bedreigde om te voorkomen dat hij met zijn ex Daniëlle zou daten. Dat beweert Fabrizio in het Belgische blad TV Familie.

"We hebben geprobeerd om het te laten werken"

Fabrizio zit vorige week met zijn vriendin Pommeline, uit het vorige Temptation Island seizoen, op de bank en laat weten dat hij het graag wilde proberen met Daniëlle. "We hebben geprobeerd om het te laten werken, maar daar is ook een stokje voor gestoken door mijn goede vriend daar in het noorden", zegt hij tegen Goedele.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk de video:

Dit is het tweede koppel Temptation Island VIPS-koppel

Nu wordt duidelijk wat dat 'stokje' is geweest. In TV Familie zegt Fabrizio: "Als je dreigementen krijgt van Roemenen die betaald zouden zijn om mij op te wachten aan een of andere discotheek... Dan neem ik het zekere voor het onzekere."

"Ik ga mijn veiligheid niet op het spel zetten. Daarom wou ik ook in Nederland niet rondrijden met mijn auto met gepersonaliseerde nummerplaat. Ik denk dat Daniëlle zelf toen ook heel bang was."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!