Boer Bertie Beeld © ANP

Hoe gaat het met de oud-deelnemers van Boer Zoekt Vrouw?

14 mei 2018 15:38

Zondagavond was weer de allereerste aflevering te zien van Nederlands favoriete serie Boer Zoekt Vrouw! Maar hoe gaat het nou eigenlijk met de boeren uit afgelopen seizoenen? We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yvon Jaspers maakt nog een boerenprogramma

1. Boerin Agnes

Tien jaar geleden doet Agnes als eerste vrouw mee aan het programma. Zij kiest in dit seizoen voor Jurre, maar helaas houdt deze relatie geen stand. In 2013 wordt de boerin smoorverliefd op Albert en trouwt hiermee. Ook heeft Agnes nu twee kinderen met haar tortelduif. 

2. Boerin Bertie

Boerin Bertie deed als lesbienne mee aan het programma om haar nieuwe liefde te vinden. Helaas lukt dit niet tijdens haar deelname in Boer Zoekt Vrouw, maar drie jaar na de opnames vindt ze dan toch haar grote liefde. Haar liefje Rosita deed tijdens de speeddates van het seizoen van BZV mee, maar trok zich toentertijd vertwijfeld terug. Nu hebben de twee elkaar weer herontdekt en wonen ze zelfs samen! De dames vertelden dat hun ontmoeting tijdens de speeddate zó bijzonder was, dat ze allebei wilden weten of het drie jaar later nog zo was. En dat was het. 

Boerin Agnes
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de Boer Zoekt Vrouw-boeren

3. Boerin Henrieke

Deze blonde boerin heeft tijdens haar deelname van Boer Zoekt Vrouw helaas niet de man van haar leven leren kennen. Gelukkig voor Henrieke komt het in 2016 naar buiten dat ze erg gelukkig is met een man die ze ontmoette op een schuurfeest in haar woonplaats Neede. Of de twee nog steeds samen zijn is vooralsnog niet duidelijk. 

4. Boer Geert 

Deze boer was samen met zijn liefje Hetty hét stel van het seizoen. Helaas strandt de liefde omdat ze beide niet willen verhuizen en dus gaan de twee als vrienden uit elkaar. Even later lijkt deze vriendschap voorbij omdat Boer Geert te veel contact zoekt, ondanks hij een nieuwe vriendin Geertje heeft. Ook met Geertje blijkt hij problemen te hebben doordat zij naar Curaçao verhuist. Toch houden de twee stand en kiezen voor een lange afstandsrelatie. 

Boer Geert

5. Boer Tom

De 35-jarige knappe boer Tom kiest tijdens zijn deelname van Boer Zoekt Vrouw voor de Friese kapster Rimke, maar helaas heeft de relatie het niet gered. Later leert hij zijn nieuwe grote liefde Marieke kennen op een evenement. De boer vertelt vaak dat hij dolgraag kinderen met haar zou willen hebben. Later is de bollenkweker ook nog te zien in het programma Eigen Huis en Tuin.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Startdatum Boer Zoekt Vrouw eindelijk bekend

6. Boer Frank

Deze boer uit Limburg deed in 2010 mee aan het programma, waar hij opslag verliefd werd op Anita en nog altijd zijn de twee tot over hun oren verliefd. De eerste vijf jaar had het liefdeskoppel een weekendrelatie omdat Anita nog in Utrecht zou studeren. Vanaf het moment dat ze afgestudeerd was is ze bij Frank ingetrokken. Ze denken nog niet aan kinderen en trouwen.

7. Boer Frans

Deze stoere melkveehouder kiest in 2007 voor Ronella, maar helaas zijn de twee al snel klaar met elkaar. Gelukkig voor Frans leert hij niet lang daarna een nieuwe vrouw kennen en de twee zijn helemaal voor elkaar gemaakt. Eind 2013 stapt het koppel het huwelijksbootje in en in september wordt zoon Geert geboren. In 2016 komt daar ook nog eens een tweeling bij: Huub en Marlie. 

Boer Frans

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!