Streetlab-vrienden zijn te bekend geworden

15 mei 2018 07:07

Het programma Streetlab is bijna niet meer uitvoerbaar. De vier vrienden Jasper Demollin, Stijn van Vliet, Daan Boom en Tim Senders zijn te bekend geworden, waardoor veel programma-elementen mislukten. Het kwartet gaat daarom voorlopig ieder zijn eigen weg.

"Nog steeds halen we gekkigheid uit in de kroeg"

"We kunnen niet altijd die sociale experimenten blijven doen: sinds de Gouden Televizier-Ring-nominatie mislukten veel experimenten", zegt Jasper in VIVA. "Mensen op straat wisten al wie we waren voordat we ze aanspraken. Daarom zijn we met Streetlab ook naar het buitenland gegaan. En Niet te geloven is best een moeilijk format, om daar steeds nieuwe ideeën voor te bedenken."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Streetlab de grens over

Dit betekent overigens niet het einde van Streetlab, benadrukt Jasper. "Nee, dat klinkt zo heftig! We zijn nog steeds vrienden en willen graag samen dingen maken, dat gaat in de toekomst ook zeker weer gebeuren. In welke vorm, dat weten we alleen nog niet, misschien film en theater."

De programmamaker mist de avonturen uit Streetlab niet echt. "We hebben zo’n beetje alle gekke en leuke dingen gedaan waar ik ooit over droomde of fantaseerde", zegt Jasper. "En nog steeds halen we gekkigheid uit in de kroeg, al kom ik daar nu minder."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Q-dj Stephan heeft tattoo van Streetlab-Stijn

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!