Roy en Marvin Beeld © ANP

Liefje Roy ondergaat haartransplantatie

16 mei 2018 13:17

Het vriendje van Roy Donders bivakkeerde de afgelopen dagen in Istanbul om een haartransplantatie te ondergaan. Via een livestream op Facebook laat Marvin weten dat hij maar wat blij is met het voorlopige resultaat!

"Ik ben blij dat het achter de rug is"

Roy vertelt dat Marvin ontzettend baalde van zijn haarlijn en daarom onlangs besloten heeft om af te reizen naar Turkije zodat hij daar een haartransplantatie kon ondergaan. Inmiddels heeft de ingreep plaatsgevonden en verblijven de tortelduifjes in een luxe hotel om eens even lekker bij te komen van de transplantatie. 

Via een livestream op Facebook laat de worstenbroodjesfanaat zien hoe zijn vriendje er momenteel aan toe is. Marvin ligt nog op bed en moet duidelijk nog even bekomen van de ingreep. "Ik ben blij dat het achter de rug is", vertelt Marv aan de kijkers van de stream.

Marvin
Miniatuurvoorbeeld

Ook Arie deed het!:

Arie Boomsma ondergaat haartransplantatie

De pailletenkoning en zijn vriendje vertellen erg tevreden te zijn over de Turkse service. Vandaag vliegen de twee alweer richting het zuiden van ons land. Roy moet vanavond namelijk de bühne op, zo laat hij weten via de livestream op Facebook.

Miniatuurvoorbeeld

Boeven:

Roy Donders weer gedupeerd door inbraak

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!