Beeld © RTL

Tim stapt vandaag in het huwelijkbootje

16 mei 2018 15:02

Tim Wauters, inmiddels liefkozend omgedoopt tot Timtation, valt in Temptation Island als een blok voor de blonde verleidster Cherish. Vandaag geven de twee tortelduifjes elkaar het ja-woord!

Althans, als we Facebook mogen geloven... Een tijdje geleden schreven we al over een bijzonder Facebookevent rondom de tortelduifjes dat compleet viral ging. Volgens het event zouden de twee lovebirds op 16 mei elkaar het ja-woord geven. En laat het vandaag toch 16 mei zijn!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Timtation geeft live relatieadvies

Er is alleen één klein probleempje: het event is niet aangemaakt door het Temptation-koppel, maar door ene Henry Mintzberg. Of het event the real deal is weten we niet, in de beschrijving staat alleen maar 'deze meid wil ik koesteren'.

Mocht de bruiloft toch doorgaan dan wordt het wel een drukke boel. Inmiddels zijn er namelijk 40.000 mensen geïnteresseerd in het event en staan 20.000 mensen op aanwezig! Of het sprookjeshuwelijk echt zo druk gaat worden is onwaarschijnlijk, aangezien er 'no girls allowed' zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is het tweede koppel Temptation Island VIPS-koppel

Het huwelijk komt als een grote verrassing als we even terugdenken aan de start van het populaire programma. Tim gaat samen met zijn Deborah dé ultieme relatietest aan en is ervan overtuigd dat de twee gaan slagen. Hij is zelfs zó zelfverzekerd dat hij van plan is zijn lief aan het einde ten huwelijk te vragen!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste beelden nieuwe seizoen Temptation Island

Vanzelfsprekend wil Deb daar, na de smerige acties van Tim, niets meer van weten en gooit woedend zijn ring in het kampvuur. Maar niet getreurd, want vandaag stapt Tim tóch in het huwelijksbootje! Alleen niet met Deborah -Ik haat hem zo hard- Leenmans, maar met verleidster Cherish!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!