Louisa en Rosanna Beeld © TLC

Fred van Leer tovert Louisa Janssen om tot 'knap wijf'

16 mei 2018 15:41

Gisterenavond was Alles Uit De Kast te zien op TLC waarin topstylist Fred van Leer heel wat vrouwen een nieuwe look heeft bezorgd. Zo ook zijn goede vriendin Louisa Janssen, die hij een drastische make-under gaf...

"Maar nu kijken mensen naar je en denken ze: wat een knap wijf"

Louisa Janssen deelt vandaag op haar Facebook een behind the scenes-vlog van het programma. Hierin is te zien hoe Louisa en Rowan samen afreizen naar Amsterdam voor de opnames van Alles Uit De Kast. De twee tortelduifjes kibbelen heel wat af in de auto, aangezien Ro vindt dat Louisa zich weer eens veel te ordinair gedraagt door haar decolleté te showen aan de YouTube-kijkers.

Miniatuurvoorbeeld

Zoektocht:

Transgenders Louisa en Rosanna op zoek naar gipsyroots

Eenmaal op de set zweten Ro en Lo zich rot. De rondborstige TLC-ster krijgt een make-under van Fred van Leer en wordt op een bloedhete zomerdag in heel wat outfits gehesen. Maar wanneer Lo het eindresultaat mag bekijken in de spiegel druipt de teleurstelling van haar gezicht. De flamboyante Louisa mist duidelijk haar nepwimpers en het dragen van een sexy pakje.

Toch hoopt Fred dat Lo zich vaker gaat kleden volgens de door hem bedachte look. "Nu ben je een vrouw. Dat andere is zóveel, dat is heel leuk op een podium. Leuk als mensen om je lachen hoor... Maar nu kijken mensen naar je en denken ze: wat een knap wijf! En geloof mij, dat is vele malen leuker dan wanneer mensen om je lachen." 

Miniatuurvoorbeeld

Bijzonder versiersel:

Louisa en Rosanna in blijde verwachting: Tattoo laten zetten van ongeboren zoontje

Toch ziet het er niet naar uit dat Lo zich zal houden aan de kledingtips van haar goede vriend. Op Instagram deelt het liefje van Ro heel wat kiekjes waarop ze gewoon te zien is met haar oude vertrouwde diepe decolleté. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!