Beeld © Getty Images

Zelfs de GoT-cast weet niet hoe het afloopt

17 mei 2018 18:08

Fans van Game of Thrones moeten nog dik een jaar wachten op het laatste seizoen van Game of Thrones en daarom zijn de makers van de serie als de dood voor spoilers. Ze nemen nu heftige maatregelen om die tegen te gaan.

"Ik weet niet eens wat ik wel weet en dat meen ik serieus"

Het was al bekend dat het einde van de serie op verschillende manieren wordt gefilmd. Nu blijkt ook dat de acteurs uit de serie zelf niet weten hoe het verhaal afloopt. Game of Thrones-actrice Emilia Clarke, beter bekend als Khaleesi, heeft namelijk in de podcast Awards Chatter verteld dat zelfs de acteurs niet weten hoe de immens populaire serie zal eindigen.

Emilia verklaart: "Ik weet niet eens wat ik wel weet. En dat meen ik serieus. Ik denk dat ze gewoon dingen filmen en ons er niks over vertellen." Het zijn dus niet alleen de families in de serie die elkaar niet vertrouwen, maar ook de makers van de serie die de acteurs niet vertrouwen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nieuw Game of Thrones-boek weer uitgesteld

De actrice heeft wel het script gelezen van de laatste aflevering, maar weet nu niet of dit ook echt het einde is van het langverwachte achtste seizoen. Volgens de Targaryen gebeurt er op de set van alles dat niet helemaal overeenkomt met haar script: "Ik denk dat ze andere dingen filmen en iedereen doet er heel erg geheimzinnig over."

Emilia vertelt dat zelfs zij niet weet hoe de serie eindigt: "Er kan van alles gebeuren aan het einde van de serie en ik denk dat we alle verschillende mogelijkheden nu ook allemaal aan het filmen zijn. Wij weten ook niet hoe de serie afloopt."

Fans moeten nog even wachten, want het allerlaatste seizoen van Game of Thrones wordt pas in 2019 uitgezonden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Laatste seizoen Game of Thrones naar 2019

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!