Maan de Steenwinkel Beeld © ANP

Zó prachtig zongen onze sterren in De Beste Zangers

20 mei 2018 13:50

Het is vandaag alweer een jaar geleden dat het laatste seizoen van De Beste Zangers van start ging bij de AVROTROS. Hoog tijd voor een recap van het programma waarin Kenny B, Brace en Anita Meyer de sterren van de hemel zongen!

Het tiende seizoen van De Beste Zangers was van 20 mei tot en met 22 juli 2017 te zien bij de AVROTROS. In de jubileumreeks zijn Anita Meyer, Maan de Steenwinkel, Brace, Kenny B, Tommie Christiaan, Tania Kross en Dennie Christian te zien. De presentatie is dat jaar wederom in handen van Jan Smit.

Kenny B

Zo brengt Kenny B op geheel eigen wijze het nummer Harder Dan Ik Hebben Kan ten gehore. De Surinaams-Nederlandse zanger weet zijn medekandidaten kippenvel te bezorgen met zijn prachtige performance. 

Miniatuurvoorbeeld

Kanshebber

Kenny B maakt kans op prijs beste kinderlied

Anita Meyer

Een ander muzikaal hoogtepunt is het optreden van Anita Meyer. De blondine schittert op de bühne met het nummer Flink Zijn. Anita weet zó'n gevoelige snaar te raken bij medekandidaat Maan de Steenwinkel, dat de The Voice-winnares in tranen uitbarst tijdens de performance van Anita.

Miniatuurvoorbeeld

Toch maar niet

Anita Meyer sloeg juryplek talentenjacht af

Tommie Christiaan

Maar de sterren bewijzen niet alleen in het Nederlands de kijkers van De Beste Zangers te kunnen betoveren. Musicalster Tommie Christiaan weet met het nummer Someone That I Never Knew heel wat lovende reacties (en duizenden likes!) te scoren op YouTube.

Miniatuurvoorbeeld

Bijzonder optreden

Tommie Christiaan maakt indruk als Jezus

Maan de Steenwinkel

En dan is daar Maan de Steenwinkel! Het liefje van Tony Junior weet haar medekandidaten muisstil te krijgen met haar schitterende vertolking van I Won't Give Up. 

Miniatuurvoorbeeld

Schattig

ZIEN: Maan en Tony hebben het wel héél gezellig samen

Brace

And last but not least: Brace! De Leipe Mocro Flavour-zanger laat een hele andere kant van zichzelf zien door de bühne op te gaan met Ave Maria.

Miniatuurvoorbeeld

Heftig

Auto ex-vrouw Brace in brand

Het is niet bekend of de AVROTROS ook dit jaar met een nieuwe reeks zal komen van De Beste Zangers. Tot die tijd zullen de fans het moeten doen met de nostalgische YouTube-fragmenten uit de afgelopen 10 jaar van het muzikale programma.

Miniatuurvoorbeeld

Tijdelijke opvulling

Jan Smit: Vijfde Topper is geen bedreiging

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!