Yari in Gooische Vrouwen Beeld © Talpa

Zó hysterisch was Yari in Gooische Vrouwen

22 mei 2018 11:35

Oh wat was Yari - de boezemvriendin van Cheryl, Anouk, Claire en Roelien - héérlijk over de top! Alex Klaassen is vandaag jarig en dat viert RTL Boulevard met een overzichtje van de meest iconische Yari-momentjes uit Gooische Vrouwen.

Alex mag vandaag alweer 42 kaarsjes uitblazen. De acteur staat jarenlang op de planken in producties als Lang En Gelukkig, Woef Side Story en Het Betere Werk, maar breekt pas echt door bij het grote publiek wanneer hij in 2008 zijn opwachting maakt als de hysterische stylist Yari in Gooische Vrouwen.

Alex is ook te zien in de speelfilms over Gooische Vrouwen. In 2014 kruipt hij voor de laatste keer in de huid van de dramatische en altijd gossipende Yari.

Miniatuurvoorbeeld

Bijzondere felicitaties

Dick Maas feliciteert team Gooische Vrouwen 2

Met zijn valse opmerkingen, over de top kapsels en idem dito outfitjes weet Yari de lachers op zijn hand te krijgen. Speciaal voor de verjaardag van Alex blikt RTL Boulevard dan ook nog één keer terug op alle heerlijke Yari-momentjes.

Miniatuurvoorbeeld

Bioscoophit

Twee miljoen bezoekers voor Gooische Vrouwen 2

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Miniatuurvoorbeeld

Voor altijd Claire

Tjitske komt niet van Gooische vrouwen af

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!