Demi, Romy en Fay Beeld © Utopia

Romy's avontuur in Utopia zit erop

22 mei 2018 12:25

Waar Romy lange tijd bang voor was is zojuist ook daadwerkelijk gebeurd: tijdens de wekelijke eliminatie is zij door haar Utopiaanse medebewoners naar huis gestuurd.

"Utopia houdt van jou"

Met pijn in hun hart stemt de tweeling Fay en Demi vandaag op Mehmet om te mogen blijven in het beloofde land. "Ik wil nogmaals sorry zeggen voor de keuze die ik nu ga maken", zegt Demi terwijl ze haar amulet aan Mehmet geeft.

Fay volgt haar zusje in haar keuze om voor Mehmet te gaan in plaats van voor hun boezemvriendin Romy. "Ik sta achter de keuze die ik heb gemaakt. Romy, je bent een Utopiaan waar je "U" tegen zegt", begint de blondine. Ze vertelt haar vriendin dat ze trots op haar is. "Utopia houdt van jou", besluit ze. 

Romy in tranen
Miniatuurvoorbeeld

Over en uit met Rowena?

Oud-Utopiaan Ruud weer vrijgezel?

Ook Bas kiest ervoor om de gedoodverfde winnares naar huis te sturen. "Je mag trots zijn omdat je door ons naar huis wordt gestuurd. Je bent een hele moeilijke tegenstander", aldus Baassie.

Tot slot kiest ook Ivan ervoor om Mehmet te laten blijven in het populaire SBS 6-programma.

Een verdrietige Fay
Miniatuurvoorbeeld

Oude bekenden komen terug

Chipp, Do en Senna keren terug in Utopia

De publiekslieveling van Utopia breekt wanneer ze zich realiseert dat ze de loods moet verlaten. Toch weet Romy zich groot te houden. "Ik ga niet met lege handen naar huis, ik neem een hele persoonlijke ontwikkeling mee", zegt ze sterk tegen de groep. Nadat ze is uitgepraat geven de andere inwoners haar een knuffel en is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken. Na ruim twee jaar komt er hiermee een einde aan het verblijf van Romy in Utopia.

Momenteel zijn er nog vijf kandidaten in de race voor de grande finale die gespeeld zal worden op vrijdag 1 juni. Fay, Mehmet, Demi, Bas en Ivan zijn de overgebleven Utopianen die nog altijd kansmaken op de titel Utopiaan Van De Eeuw.

Romy vertrekt
Miniatuurvoorbeeld

Naar huis!

Shocking: Billy weggestemd uit Utopia

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!