Beeld © ANP

Richard Gere sinds 30 jaar weer op de buis

23 mei 2018 03:30

Richard Gere gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe BBC-serie MotherFatherSon. Het is zijn eerste televisierol in dertig jaar.

"Ik ben zo blij dat ik met de BBC en zoveel getalenteerde mensen kan samenwerken”

De 68-jarige acteur is in de miniserie te zien als mediamagnaat Max, volgens een verklaring van de omroep "een charismatische Amerikaanse zakenman die zich heeft opgewerkt tot eigenaar van mediabedrijven in Londen en de rest van de wereld."

Miniatuurvoorbeeld

Alles ins en outs over de bruiloft:

'Richard Gere in het geniep getrouwd'

De serie wordt geschreven door Tom Rob Smith, die ook verantwoordelijk was voor het script van The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story. Naast Richard is ook Peaky Blinders-ster Helen McCrory te zien in MotherFarherSon. Ook Dunkirk-acteur Billy Howle maakt zijn opwachting in de miniserie.

Miniatuurvoorbeeld

Nederlands trots:

Richard Gere in remake Nederlandse film Het Diner

"Het is bijna dertig jaar geleden dat ik voor het laatst voor televisie werkte", aldus Richard in het bericht. "Ik ben zo blij dat ik met de BBC en zoveel getalenteerde mensen kan samenwerken aan dit buitengewone acht uur durende project, dat goed past in de tijd waarin we leven."

Wil jij 24/7op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!