Beeld © ANP

Eerste kandidaat Wie is de Mol? 2019 bekend?

23 mei 2018 13:18

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is pas volgend jaar op de buis, maar de echte molloten zijn nu al druk bezig om het internet af te speuren naar hints. En het lijkt erop dat de speurneuzen alvast de eerste kandidaat hebben gevonden: Jamai Loman!

"Draai de eerste drie letters daarvan om en wat heb je dan? Juist, de mol"

De die hard fans weten dat de opnames van het populaire programma altijd in mei en juni plaatsvinden. En laat de zanger nu nét afgelopen week aankondigen dat hij “in verband met televisieopnames in het buitenland helaas gedwongen is zijn landelijke tournee in mei en juni te annuleren”, aldus het management van de Idols-winnaar. 

Miniatuurvoorbeeld

Meer Wie is de Mol?:

Wie is de mol? is 'feest van achterdocht’

De geruchtenmolen op Facebook draait dan ook overuren en fans reageren uitgelaten op de eventuele deelname van de zanger. “In een interview op de radio deed hij er heel ontwijkend over. Hij ging opname maken in het buitenland met andere bekende Nederlanders. Dus het zou goed kunnen... Expeditie of WIDM? Dan gok ik op WIDM” schrijft een fan op Facebook.

Een andere molloot denkt zelfs dat Jamai de Mol is: “Heeft als achternaam Loman, draai de eerste drie letters daarvan om en wat heb je dan? Juist, de mol van 2019.'' 

Miniatuurvoorbeeld

Ruben is vol lof:

Ruben Hein vindt Wie Is De Mol? allervetste schoolreisje ooit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!