Anouk Maas Beeld © ANP

Doen deze BN'ers mee aan Wie is de Mol?

23 mei 2018 17:59

Elk jaar wordt op basis van het socialmediagedrag van bekende Nederlanders voorspelt wie de kandidaten zijn in het nieuwe seizoen Wie is de Mol? Deze namen staan er nu op het verdachtenlijstje.

De opnames van Wie is de Mol? vinden plaats van half mei tot half juni. BN'ers die nu dus stil zijn op social media, kunnen zomaar in een ander land zitten voor de opnames van het programma.

Uit analyse van het AD blijkt dat er maar liefst zes BN'ers zijn die verdacht stil zijn op social media. Anouk Maas, Barry Atsma, Eva van de Wijdeven, Ruud Feltkamp, Isa Hoes en Abbey Hoes staan nu op de lijst van mogelijke kandidaten. 

Ook Jessie Jazz Vuijk werd genoemd als mogelijke kandidaat, maar op haar Instagramstory is te zien hoe zij op haar scooter door Amsterdam rijdt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste kandidaat Wie is de Mol? 2019 bekend?

Online speurneuzen lieten eerder vandaag weten dat Jamai Loman mogelijk ook in het volgende seizoen van Wie is de Mol? te zien is. De zanger zou op tournee gaan, maar moest zijn optredens annuleren. Het management van de zanger liet weten dat  Jamai "in verband met televisieopnames in het buitenland helaas gedwongen is zijn landelijke tournee in mei en juni te annuleren.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!