Donny Roelvink Beeld © ANP

Relatie Donny Roelvink voorbij?

24 mei 2018 13:41

Nadat de geruchtenmachine gisteren al overuren draaide door toedoen van een mogelijke liefdesbreuk tussen Temptation Island VIPS-kandidaten Ruud en Rowena, is er nu een pikante foto opgedoken die de indruk geeft dat het ook over en uit zou zijn tussen Donny en zijn liefje Amijé...

Donny en Danique

Temptation Island VIPS-speurneus Michella Kox heeft een vlog op haar YouTube-kanaal gepost waarop ze uit de doeken doet dat Donny Roelvink afgelopen mei is vastgelegd samen met verleidster Danique. De twee hadden het erg gezellig op het op het strand van Bloemendaal.

De realityster is er dan ook van overtuigd dat het over en uit is tussen Donny en zijn vriendinnetje. "Het zou misschien zo kunnen zijn dat ze gewoon vrienden zijn en knus tegen elkaar aanzitten. Maar ik kan me niet voorstellen dat zijn vriendin daar vrolijk van wordt. Dus ik denk dat Donny zijn worstje in Danique haar roosje heeft gedaan en ze zo samen één zijn geworden."

Donny en Amijé

Mies kan maar niet begrijpen dat Danique en Donny samen naar het strand zijn gegaan. "Het is zo stom van ze. Ga dan niet in Bloemendaal zitten. Mies komt overal achter! Mies zou Mies niet zijn als ik niet alles zou weten te achterhalen", aldus de krullenbol.

Benieuwd of de relatie tussen Donny en Amijé stand zal houden? Kijk dan vanaf 7 juni naar Videoland. Dan zal de eerste aflevering van Temptation Island VIPS online verschijnen.

Danique

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!