Beau kruipt in de huid van een hockeyvader in nieuwe serie

24 mei 2018 19:23

Beau van Erven Dorens maakt voor RTL een nieuwe dramaserie over het hockeymilieu. Hockeyvaders wordt deels geïnspireerd op zijn eigen ervaringen, zo maakte RTL donderdag bekend. Het is voor het eerst dat Beau aan een serie meeschrijft.

"Ik was, en ben voor velen nog steeds, een hockeybal"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Beau Five Days Inside

"Ik ben opgegroeid op het hockeyveld, sliep met mijn hockeystick in bed en zoende mijn eerste vriendinnetjes tijdens hockeyfeestjes in een hockeygoal. Mijn vader zat in het Nederlands elftal en al mijn vrienden speelden... hockey", zegt Beau. "Ik was, en ben voor velen nog steeds, een hockeybal. Ik heb nu hockeyende puberzoons en de midlife crisis dient zich eerdaags onherroepelijk aan, dus deze serie kan op geen beter moment gemaakt worden."

In Hockeyvaders staan drie vrienden centraal die al hun hele leven samen in een hockeyteam zitten. Ze zijn inmiddels tegens de vijftig, maar ontkennen dit driftig en feesten op hun club alsof ze jonge goden zijn. Hun kinderen zitten vol in de pubertijd en zoeken op ieder gebied de grenzen op. De hockeyclub is het centrum van alle conflicten.

Beau is naast tekstschrijver ook als acteur aan de serie verbonden. Wie er nog meer in de cast zitten, wordt later bekendgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heftige laatste aflevering Beau Five Days Inside

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!