Kyra, Daan en Joost Beeld © ANP

Wegzwijmelen bij Daan Starrenburg uit ONM

27 mei 2018 16:00

Feest bij huize Foppele! Sander mag vandaag alweer 41 kaarsjes uitblazen. De knapperd wordt in 2000 bekend door zijn rol als Daan Starrenburg in Onderweg Naar Morgen. Maar hoe zat het ook alweer met Daan?

Daan is in Onderweg Naar Morgen een echte womanizer: van Malú, Julia tot aan Kyra. De dames vallen als bosjes voor de knappe kok. De stomende douchescène tussen Julia en Daan staat menig soapfan nog in het geheugen gegrift.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat schattig!

Dít is het nieuwste liefdeskoppeltje van GTST

Maar de liefde voor Daan wordt de dames bijna fataal. De DOK-kok heeft namelijk een uitgekookt plannetje bedacht om geld terug te krijgen van de verzekering en dus steekt hij zijn eigen restaurant in de fik. Hij weet echter niet dat de zusjes Branca op dat moment nog in DOK verblijven...

In zijn ONM-jaren is Daan echter vooral een allemansvriend. Van JP, Joost, Lizzy tot aan Aafke: Daan staat altijd voor iedereen klaar. Hieronder wat kiekjes uit de tijd dat Sander te zien was in de goedbekeken soapserie.

Miniatuurvoorbeeld

Exit Guido Spek?

EndemolShine reageert op vertrek Sjoerd uit GTST

Joost en Daan
Kyra, JP, Saskia, Joost en Daan
Olaf, JP, Daan en Joop Braakhekke
Daan, JP en Aafke
Julia en Daan
Joost en Daan

In 2008 besluit hij afscheid te nemen van Onderweg Naar Morgen. In diezelfde periode is San te zien in Sterren Dansen Op Het Ijs. Hij weet het te schoppen tot de grande finale van het SBS 6-programma waarin hij zijn concurrent Floortje Smit weet te verslaan.

Daarna wordt het echter stil rondom Sander. Hij verdwijnt van de televisie. Stil zitten doet de voormalige soapie echter niet: anno 2018 is Sander vooral actief als kunstenaar. Via Instagram deelt hij heel wat foto's van zijn prachtige projecten. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat een drama!

GTST-bruiloft Farah en Amir eindigt in ware nachtmerrie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!