Madilia, Romy en Billy Beeld © Utopia

Utopia's Jessie met ex-liefje Barbie in realityshow

31 mei 2018 15:58

Fans van Utopia opgelet! Oud-bewoonster Jessie maakt haar televisiecomeback. Samen met Rolf Tangel - het voormalige liefje van Barbie - zal zij te zien zijn in een nieuwe realityshow.

Miniatuurvoorbeeld

Wie gaat er winnen?

Dít zijn de finalisten van Utopia

Peter Nunninga komt binnenkort namelijk met een eigen realityshow op YouTube! In het programma zal te zien zijn hoe de oud-Utopiaan afreist naar zonnig Spanje om daar een onvergetelijk zomer tegemoet te gaan.

Peter wil een daverend succes gaan maken van zijn feestcafé Holland Beach House Blanes in zonnig Spanje en dus heeft hij een blik aan realitysterren opengetrokken om hem te vergezellen tijdens zijn zomer in Blanes.

Miniatuurvoorbeeld

Dag Romy!

Romy's avontuur in Utopia zit erop

In de YouTube-show zullen heel wat Utopianen hun opwachting maken. Zo zullen Jessie, Madilia en Cemal horecaman Peter gaan helpen om de vakantiegangers een geweldige zomer te bezorgen. Ook zullen Rolf Tangel en voormalig Gouden Kooi-ster Dennis Bax te zien zijn in het realityprogramma.

De eerste aflevering is inmiddels online verschenen. Hierin stellen alle sterren zichzelf voor aan de kijkers van het YouTube-kanaal. Oud-Utopia's Billy zien we ook in het filmpje, maar die laat aan RTL Boulevard weten dat ze na een informatief gesprek toch heeft besloten de show niet aan te gaan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!