Romy Beeld © Instagram Romy

Publiekslieveling keert terug in Utopia 2

13 juni 2018 10:05

Ruim twee jaar lang bivakkeerde Romy in het beloofde land. Afgelopen mei werd zij weggestemd door haar mede-Utopianen, maar nu is de vrolijke flapuit terug van weggeweest!

Romy is terug

Menig Utopia-fan pinkt een traantje weg wanneer Romy afgelopen mei gedwongen wordt om haar spullen te pakken en het terrein moet verlaten.

Het liefje van Cemal is echter maar wat geliefd bij de kijkers en dus kan een comeback in Utopia 2 dan ook niet uitblijven. Gisterenavond zien de streamers hoe Romy plotseling weer de Utopia-poort door komt lopen. 

Terugkeer Romy
Miniatuurvoorbeeld

Oeh lala

Vrouwelijke Utopianen vallen voor sexy Mike

Jammer genoeg blijkt de terugkeer van Reums maar van korte duur te zijn: ze wipt alleen even langs om vijf kippen af te leveren. Volgens de oud-Utopiaan kunnen de bewoners namelijk wel wat gezelschap gebruiken.

Romy in gesprek
Miniatuurvoorbeeld

OMG!

Shocking: Utopiaan plast bloed

De kippen zorgen echter al meteen voor heel wat discussie bij de bewoners. Zo wil Adriaan liever geen kippen op het terrein hebben, terwijl Sanne maar wat blij is met de komst van de diertjes. Na overleg met Romy besluiten de Utopianen dat de kippen toch maar mogen blijven. Niet veel later vertrekt Romy weer huiswaarts. 

Benieuwd naar hoe de oud-kandidate haar terugkeer ervaren heeft? Kijk dan deze week iedere werkdag om 19.30 naar Utopia 2.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!