Cast Celblok H Beeld © ANP

Zo dramatisch kwam Suus aan haar Celblok H-einde

13 juni 2018 14:03

Oh, wat missen we Celblok H toch op de televisie! Maar liefst vier seizoenen lang speelde de jarige Isa Hoes de rol van haar leven in de goedbekeken SBS 6-serie. Helaas komt aan al het goeds een - in dit geval dramatisch - einde...

Groot feest bij Vlinder en Merlijn! Hun moeder Isa Hoes mag vandaag namelijk 51 kaarsjes uitblazen. De afgelopen jaren heeft Isa niet alleen haar handen vol aan de opvoeding van haar pubers, maar ook aan de opnames voor Celblok H. 

Inge Ipenburg in Celblok H
Miniatuurvoorbeeld

Liefdesjacht

Isa Hoes niet op zoek naar één grote liefde

De schrik bij de fans is groot wanneer SBS 6 aankondigt niet verder te willen gaan met Celblok H. Er wordt indertijd zelfs een heuse protestmars gehouden om de serie toch op de buis te houden. Het mag allemaal niet meer baten: wegens tegenvallende kijkcijfers wordt er geen vijfde seizoen besteld van de politieserie.

Suus en Lies
Miniatuurvoorbeeld

Gouden duo

Isa Hoes en Kluun schitteren samen in video

In de laatste aflevering is te zien hoe de vete tussen Agnes Brinkhorst en aartsrivale Suus Kramer tot een hoogtepunt komt. De psychopathische ex-ziekenhuisdirectrice steekt Suus neer, waarna ze - tot groot verdriet van de fans - haar laatste adem uitblaast. 

Op 27 maart 2017 werd de allerlaatste Celblok H uitgezonden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!