Linda de Mol Beeld © Roy Beusker

Linda's Zomerweek stopt

14 juni 2018 17:43

Na zes succesvolle seizoenen sluit Linda de Mol haar tuindeuren. Aan RTL Boulevard laat de blondine exclusief weten dat ze één jaar stopt met Linda's Zomerweek.

"Dit heeft niets te maken met het feit of ik bij RTL blijf of niet"

Dit jaar is het thema Frankrijk. Zo vind je brie op tafel en worden de gasten verrast met verrukkelijke macarons! Inmiddels heeft de tv-koningin alweer zes seizoenen uit haar mouw geschud, maar er blijft altijd ruimte voor verbetering. “Het is steeds meer een format, en dat format klopt”, aldus de presentatrice tegen RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol blijft bij RTL

Op het moment zijn de opnames voor het nieuwe seizoen in volle gang. Onder andere Ilse Warringa, Kjeld Nuis, Sophie Hilbrand en Johan Derksen duiken dit seizoen bij Linda op de bank.

Toch heeft de blondine besloten één jaar te stoppen met de succesvolle show. “Dit heeft niets te maken met het feit of ik bij RTL blijf of niet. Ik ga deze zomer een film maken en daarom heb ik voor mijn doen een korte vakantie.” Daarom neemt ze even een jaartje rust om op te laden. Máár, wie weet komt er wel een Linda’s Winterweek!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!