Paradise Hotel Beeld © Getty Images

15 jaar geleden: eerste aflevering Paradise hotel

18 juni 2018 15:11

Alweer vijftien jaar geleden is de allereerste aflevering van Paradise Hotel te zien bij het Amerikaanse FOX. Wekenlang houden de avonturen van Keith, Charla, Dave en de andere kandidaten de kijkers in de ban. Hoog tijd voor een recap!

In Paradise Hotel draait het om een groep singles die verblijven in een luxe resort. De bedoeling is om zo lang mogelijk te bivakkeren in het paradijs. Er is echter één probleem: iedere week maakt een nieuwe hotelgast zijn of haar opwachting in het hotel. Wekelijks moeten de kandidaten koppels vormen en blijft er dus steeds een hotelgast over die gedwongen het programma moet verlaten. 

Miniatuurvoorbeeld

De relatietest

Wat vindt Amijé irritant aan Temptation Island VIPS-Donny?

Door het programma groeien Alex, Kristin, Toni, Keith, Beau, Melanie, Holly, Tara, Zack, Scott en de andere kandidaten in één klap uit tot ware realityhelden. De finale van de realityshow gaat de boeken in als een aflevering om nooit te vergeten. 

Miniatuurvoorbeeld

Knappe koppies

Dit zijn de verleiders van Temptation Island VIPS

De finale wordt gewonnen door Keith en Charla. Samen winnen ze een bedrag van 250.000 dollar. Keith vormde een koppel met Tara en besloot zijn deel van het geld dan ook om met haar te delen.

Charla pakte het echter heel anders aan: totaal onverwacht besluit ze de jackpot niet te delen met haar maatje Dave, maar al het geld voor zichzelf te houden. De fans zijn verbijsterd en de uitzending brengt dan ook een hoop teweeg in televisieland. 

Miniatuurvoorbeeld

Eindelijk!

Tanja Jess nu ook officieel Nederlander

Grappig feitje: in 2005 heeft Nederland zijn eigen Paradise Hotel. De Nederlands-Vlaamse productie is te zien bij Veronica en wordt gepresenteerd door Tanja Jess en Hans Otten. Het programma is echter geen succes en keert dan ook niet terug op de televisie voor een tweede reeks. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!