Beeld © Getty / Instagram Sarah

Modern Family-actrice worstelt met gezondheid

22 juni 2018 13:39

Het was gisteren de dag van de selfie en daar deden onze favoriete celebs natuurlijk graag aan mee! Ook actrice Sarah Hyland plaatste op Instagram een kiekje met een bijzondere boodschap.

"In het teken van de internationale dag van de selfie heb ik besloten om mijn waarheid te delen"

Zo schrijft ze bij de emotionele foto: “Soms is een selfie meer dan louter een goede hoek vinden en jezelf mooi voelen. In het teken van de internationale dag van de selfie heb ik besloten om mijn waarheid te delen. Hoe pijnlijk die ook is.” 

Sarah is op de foto bijna onherkenbaar. Haar hele gezicht is opgezwollen en ze kijkt vermoeid uit haar ogen. Dit heeft alles te maken met de heftige ziekte waar de actrice, beter bekend als Haley Dunphy uit Modern Family, aan lijdt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lachen geblazen:

Leukste momenten uit Modern Family

De 27-jarige actrice heeft een aangeboren afwijking waardoor haar nieren niet goed ontwikkeld zijn. In 2012 onderging ze hiervoor al een niertransplantatie, maar nog elke dag worstelt de jonge actrice met haar ziekte. Zo moet ze zware medicatie nemen die zorgen voor extreme vermoeidheid, gewichtsschommelingen, chronische pijn, een opgezwollen gezicht en haaruitval.

De sterke dame hoopt dat door haar dappere actie ze een voorbeeld kan zijn voor velen die chronisch ziek zijn. “Ik hoop dat ze steun kunnen vinden in mijn verhaal en zich niet alleen voelen in hun strijd”, aldus Sarah.

Miniatuurvoorbeeld

Je gelooft het niet:

Matt LeBlanc sloeg rol in Modern Family af

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!