Tiffy Koster Beeld © William Rutten

Verloren dochter Anton Bouwhuis duikt op in GTST

25 juni 2018 10:35

Anton Bouwhuis heeft een roerige zomer in het vooruitzicht. Zijn verloren dochter Tiffy Koster komt namelijk naar Meerdijk! Haar komst zou weleens voor een hoop opschudding kunnen gaan zorgen in het fictieve soapdorp...

Met de zomercliff in het vizier lopen de gemoederen hoog op in Goede Tijden, Slechte Tijden. Vorig jaar zomer ontdekten de fans al via het GTST-magazine dat Anton nog een dochter heeft rondlopen in Utrecht: Tiffy Koster. Nu lijken de Meerdijkers daar ook achter te gaan komen.

Miniatuurvoorbeeld

Bijzonder gastoptreden

Bekende radiomannen in GTST-sauna

Anton heeft in een ver verleden namelijk een slippertje begaan met Bernadette. Uit dit avontuurtje is Tiffy geboren. Bernadette stond Tiffy af na haar geboorte, waardoor Tiffy is opgegroeid zonder haar biologische ouders.

Pas jaren later ontdekt Tiffy dat Moon Panhuys haar halfzusje is en Bernadette dus haar biologische moeder. Een emotionele hereniging volgt, maar Bernadette vertelt Tiffy dat Anton overleden is om zodoende niet zijn hele gezin te ontwrichten met deze shockende bekentenis. De leugens van Bernadette zorgen ervoor Tiffy haar zoektocht naar haar vader staakt.

Miniatuurvoorbeeld

Bijzondere kiekjes

Zomerse fotoshoot voor cast GTST

Nu lijkt de waarheid alsnog aan het licht te komen. In de laatste week voor de grote seizoensfinale loopt Lucas namelijk Tiffy tegen het lijf in Meerdijk. Ze blijkt met een bijzondere reden te zijn afgereisd naar de woonplaats van haar ex-liefje... 

Miniatuurvoorbeeld

Krassen maar!

GTST's 'Sjors' ondergekalkt naar de supermarkt

De komst van Tiffy Koster betekent een cross-over van actrice Cecilia Adorée, zo laat EndemolShine vandaag aan RTL Boulevard weten. Cecilia is al sinds de eerste aflevering te zien in Nieuwe Tijden, maar zal dus vanaf begin juli (ook) te zien zijn in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!