Soy Kroon Beeld © ANP

Na Nuran en Tim: óók Sil terug in GTST

26 juni 2018 11:13

Na Nuran en Tim keert er nog een oude bekende terug in GTST! Volgende week krijgt soapvedette Laura namelijk hoog bezoek van haar zoon Sil. En die heeft een nieuwtje dat het leven van Laura volledig op zijn kop zal gaan zetten...

De afgelopen weken hebben de soapfans in Nieuwe Tijden kunnen zien hoe Sil plotseling weer oog in oog stond met zijn ex-liefje Fien. De knappe krullenbol krijgt de schrik van zijn leven wanneer Fien hem vertelt dat ze zwanger is van hem. Eenmaal tot bezinning gekomen besluit Sil - ondanks zijn gevoelens voor Amy - om volledig voor de kleine te gaan. Hij vraagt Fien zelfs ten huwelijk om zodoende zijn schoonouders in spé tevreden te kunnen stellen.

Miniatuurvoorbeeld

Coen en Sander in Meerdijk

Bekende radiomannen in GTST-sauna

En dus reist Sil af naar Meerdijk om moeder Laura het grote nieuws te vertellen. Laura vindt het maar wat leuk om (opnieuw) oma te worden, maar heeft net als boezemvriend Lucas zo haar bedenkingen bij de verloving van Fien en Sil. De komst van Sil naar het bekendste soapdorp van Nederland zorgt dan ook voor heel commotie. 

Miniatuurvoorbeeld

Het wordt weer spannend!

Dit gaat er gebeuren in seizoensfinale GTST

Acteur Soy Kroon was al eerder te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Op 2 mei 2016 maakte hij zijn debuut als Sil in Nederlands best bekeken soapserie. Op de set heeft hij zijn liefje Holly Mae Brood leren kennen, die indertijd in GTST te zien was als Amy Kortenaer. De twee zijn nog altijd samen en spelen nu beiden in de GTST spin-off Nieuwe Tijden. 

Soy Kroon zal vanaf dinsdag 3 juli weer te zien zijn in GTST. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!