Hanny, Ton en Nel Veerkamp Beeld © ANP

Hanny Veerkamp mist moeder Nel nog iedere dag

27 juni 2018 11:49

Op 9 november 2010 moest Hanny Veerkamp afscheid nemen van haar moeder Nel. Maar Han is de excentrieke tijgerliefhebster nog lang niet vergeten. "Nel is nog steeds overal bij", vertelt de Amsterdamse deze week in Party.

"Nel is nog altijd niet vergeten"

Nel, Ton en Hanny groeien door Man Bijt Hond en hun eigen realityshow bij SBS 6 uit tot ware realityhelden. Met name Nel wordt - vanwege haar fascinatie voor tijgerprintjes - een waar Amsterdams icoon. 

Het verdriet is dan ook groot wanneer Nel zo'n 7,5 jaar geleden komt te overlijden. De realitykoningin wordt in stijl begraven: Nel wordt naar haar laatste rustplaats gedragen in een witte kist met tijgerprint.

Miniatuurvoorbeeld

Gezondheidsproblemen

Hanny Veerkamp met ontsteking in ziekenhuis

Hanny vertelt deze week in Party nog veel met haar moeder bezig te zijn. “Als ik de badkamer uitkom dan loop ik bij wijze van spreken zo tegen haar op. Ik geef het lijstje, waar haar foto inzit, dan een kus. Nel is overal bij."

Ook wordt Han nog vaak aangesproken op straat door fans van haar moeder. “Ze leeft voort. Ik hoor alleen maar goede dingen, Nel is nog altijd niet vergeten. Ze is, zo blijkt uit alle hartverwarmende reacties, een topper geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Heftig nieuws

Hanny Veerkamp getroffen door TIA

Ondanks dat de blondine veel denkt aan moederlief, komt ze niet vaak bij het graf van Nel. “Ik ben een type die zich daar niet prettig bij voelt. Ik heb zoiets van: er is daar niets. Nel zit in mijn hart, dat vind ik veel belangrijker.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!