Beeld © RTL

Rowena in tranen na confrontatie met Ruud

29 juni 2018 17:48

De spirituele dame weet zich de allereerste aflevering meteen op de kaart te zetten met haar inmiddels legendarische uitspraak “in je punani bitch”. Maar de stoere Rowena laat in Temptation Gossip zien dat ze ook een zachte kant heeft….

“Ik had toch wel meer afstand van hem willen zien”

Hoewel het in de veelbesproken realityshow lijkt alsof de ex-Utopiaan haar mannetje weet te staan, verklapt ze in de allereerste minuut al aan Olcay dat ze de relatietest zwaar onderschat heeft. “Ik wist wel dat het moeilijk zou worden, maar ik dacht ook ik heb de kracht om hier doorheen te komen.”

Miniatuurvoorbeeld

Oeh la la:

Pikante Temptation VIPS-teaser: Donny Roelvink op date

Ondanks haar stoere karakter heeft Rowena het tijdens het eerste kampvuur erg lastig als ze de heftige beelden van haar Ruud te zien krijgt. In de clip verklapt Ruud aan de andere mannen in huis dat hij nogal opgewonde raakte van de uitdagende verleidster Charissa. Tijdens het kampvuur was Rowena al met stomheid geslagen en als ze bij Olcay opnieuw geconfronteerd wordt met de pittige beelden, breekt ze. “Mijn eerste emotie is altijd boosheid, omdat dat het makkelijkste voor mij is. Ik wil gewoon huilen, want dat gaat door merg en been”, aldus een emotionele Rowena.

Miniatuurvoorbeeld

Wow:

Temptation Island VIPS verbreekt records

“Ik ben ook wel heel trots op mezelf, misschien is dat het ook wel. Trots op hoe ik het verwoord en hoe ik het breng. Ik wilde hem op dat moment echt niet kwijt en dat is misschien het mooie ervan dat ik nu weer die confrontatie heb. Dat ik denk: eigenlijk hou ik zoveel van die jongen, hield ik zoveel van die jongen”, verspreekt ze zichzelf.

Ondanks dat het allemaal een spel is, weet Charissa dat ze fout zit. Daarom laat ze in de afgelopen aflevering van Temptation Gossip weten dat ze spijt heeft van haar daden. Rowena is duidelijk in haar nopjes met de reactie van Ruud’s Temptation.

“Ik vind het eigenlijk wel heel mooi”, laat ze weten. Ro hoeft dan ook geen twee keer na te denken om de excuses te aanvaarden: “Voor mij was het sowieso een spel, zo stond ik er ook in. Het heeft niks met die meiden te maken. Het gaat mij om mijn vent. Dat zij dit zo zegt vind ik heel lief en mooi en ik aanvaard haar excuses.” Ook gooit ze haar beroemde zin er nog even in, maar dan met een twist: “In mijn hart bitch”, grapt ze.

Miniatuurvoorbeeld

No way:

Bekende verleidster keert terug in Temptation VIPS

Ze geeft dan ook niet te bloedmooie verleidster de schuld, maar haar ex(?)-liefje Ruud. Het spreekt voor zich dat ze erg teleurgesteld is in haar vent. “Ik had toch wel meer afstand van hem willen zien”, laat ze weten aan Olcay.

Ondanks alles zijn de twee nog wel steeds goede vrienden, verklapt de sterke dame. Het koppel kent elkaar dan ook al erg lang en heeft tijdens de opnames van Utopia een goede vriendschap opgebouwd.  “En die is er zeker nog. Maar of we nog een setje zijn, dat ga ik niet zeggen”, sluit Rowena het gesprek geheimzinnige af.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!