Beeld © YouTube Sky1

Vampire Diaries move over: deze show is het helemaal

02 juli 2018 10:46

Vergeet alles wat je weet over The Vampire Diaries: er is een nieuwe serie genaamd A Discovery Of Witches in aantocht en de trailer belooft héél veel goeds!

Miniatuurvoorbeeld

Meer goed nieuws:

Er komt nóg een spin-off van The Vampire Diaries

Al in de allereerste minuut van de clip worden we de magische wereld, gebaseerd op de trilogie van schijfster Deborah Harkness, ingezogen. We maken kennis met de jonge heks Diana, gespeeld door Teresa Palmer (Warm Bodies), die per toeval stuit op een betoverend en geheimzinnig manuscript.

De kersverse magiër komt er al snel achter dat het manuscript erg gewild is en komt in contact met de aantrekkelijke vampier Matthew. De twee vallen als een blok voor elkaar, maar hoe houdt hun liefde stand als de race voor het manuscript van start gaat..?

Miniatuurvoorbeeld

Nog meer vampieren:

Laatste seizoen The Vampire Diaries staat op Netflix

Matthew Goode, bekend van The Crown, kruipt in de rol van de bloeddorstige vampier. Maar nog meer bekende koppies maken hun opwachting in de veelbelovende show. Zo schittert ook Alex Kingston uit Docter Who, The Blacklist’s Valarie Pettiford en Owen Teale uit Game of Thrones in de spiksplinternieuwe serie. 

De romantische strijd tussen de monsters van de onderwereld is vanaf dit najaar te zien op de Engelse televisezender Sky1. Of de serie ook op de Nederlandse buis te zien zal zijn is nog niet bekend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!