Beeld © RTL

OMG: Fabiola werd bedreigd door Rosanna

02 juli 2018 13:37

Het mag duidelijk zijn dat Fabiola en Rosanna uit Temptation Island VIPS nou niet bepaald de beste vriendinnen zijn. Vooral Rosanna steekt haar afkeer voor de wulpse Fabiola niet onder stoelen of banken, dat verklapt de verleidster in een video van YouTuber Korthom.

“Ik vind het echt niet pijnlijk, want ik weet wat voor niveau zij is"

Vanaf de eerste minuut in het huis heeft de krullenbol haar zinnen gezet op de vent van Rosanna. De voormalig Holland's Next Top Model-deelneemster valt duidelijk in de smaak bij Niels en dat valt ook de jaloerse Rosanna op. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Temptation Gossip met kandidate Rowena (Afl. 5)

In de video van YouTuber Korthom doet de 18-jarige Fabiola een boekje open over haar relatie met de Temptation-poes. “Jij zegt: Rosanna heeft jou bedreigd”, begint Thomas die vraagt of hij de berichten voor mag lezen.

De blonde verleidster heeft er totaal geen moeite mee en dan begint de YouTube-ster met het voorlezen van de hatelijke berichten. “Zwaar gebruikt, tv-meid hè, poedelhaar”, en zo gaat het nog wel even door. “Ik weet dat je geen ruzie met mij wil bitch. Ik heb een hele grote vriendengroep”, dreigt Rosanna ook nog. 

Miniatuurvoorbeeld

Oeh la la:

Pikante Temptation VIPS-teaser: Donny Roelvink op date

Toch doen de woorden van Rosanna de stoeipoes niet zoveel. “Ik vind het echt niet pijnlijk, want ik weet wat voor niveau zij is. Zij verlaagt zich zelf echt heel erg. Ook in de afleveringen”, is het antwoord van de blonde krullenbol. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!