Temptation-Deborah in therapie door breuk Tim

03 juli 2018 12:58

Heel tv-kijkend Nederland (én België) kon afgelopen jaar zien hoe Deborah Leemans prompt aan de kant werd gezet door haar ex-liefje in Temptation Island. In het Belgische weekblad Story laat ze weten dat haar breuk met Timtation haar diep geraakt heeft.

"Dankzij psychologische hulp ben ik er nu weer bovenop"

Hoewel het spraakmakende seizoen pas zo’n dikke twee maanden geleden tot zijn hoogtepunt kwam, kon de brunette met niemand over haar verdriet praten. “Voor de reeks werd uitgezonden kon ik mijn verdriet met niemand delen, want de buitenwereld mocht nog niet weten wat er gebeurd was. Toen ik de beelden dan op tv zag, ben ik helemaal gebroken”, vertelt de 26-jarige die tijdens de kampvuren te zien kreeg hoe haar Tim als een blok viel voor verleidster Cherish.

Miniatuurvoorbeeld

Ongemakkelijk:

Eerste beelden hereniging Temptation-Tim en Deborah

Hoewel de dame aan alle kanten gesteund werd was de impact groot, “ondanks de vele positieve reacties”.  Het verdriet zat te diep en ze moest hulp zoeken. “Het deed deugd te weten dat ik niet alleen ben, maar ik gaf mezelf van alles de schuld en voelde me heel onzeker. Dankzij psychologische hulp ben ik er nu weer bovenop.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Temptation-Tims moeder blijft Olcay onderbreken

Inmiddels ziet ook Deborah in dat haar ex niet de man van haar dromen is. “Voor mij is hij een afgesloten hoofdstuk. Ik heb hem zelfs niet meer gezien”, verkondigt ze. Toch had ze even de tijd nodig voordat ze tot deze ontdekking kwam. “Ik ben blind geweest. Mijn beste vriendin had me al eerder gewaarschuwd dat Tim geen goede jongen is, maar ik was verliefd en wou voor hem vechten. Het kletterde nochtans vaak tussen ons”, geeft ze toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Heftig:

Temptation-Tim krijgt doodsbedreigingen

Deb is nu nog single, maar ze is ready to mingle! Al is ze wel een stuk voorzichtiger. “Mijn toekomstige partner mag enkele maanden vechten om te bewijzen dat hij me echt wil.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!