Beeld © RTL

Temptation-Rosanna draait door als ze Alex Maas ziet

05 juli 2018 13:40

Hét Temptatiom Island-moment waar we al weken op aan het wachten waren, is eindelijk gebeurd. Alex Maas is terug! En hij wil weer vieze dingen doen met Rosanna.

"We zijn volwassen mensen en dit gedrag vind ik gewoon echt niet oké"

Vorige week zagen we al dat verleidster Zwanetta terugkwam in Temptation Island. Deze aflevering vermoeden de dames dat er ook in hun villa een VIP-verleider komt. Amijé zegt nog voorzichtig: "Ik hoop voor Rosanna dat het niet Alex gaat zijn." Maar daar komt dan toch echt de Brabantse sportschooleigenaar de villa binnengelopen. Alex heeft maar één doel: "Toch proberen om Rosanna weer te verleiden, om haar weer een klein foutje te laten maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huh? Temptation-Zwanetta brengt eigen track uit

Dan volgt het meest koude moment van dit hete programma. Als blikken konden doden, was Alex er waarschijnlijk niet meer geweest. Als Alex naar Rosanna toeloopt snauwt ze: "Ga weg!" Maar Alex stelt zich rustig voor aan de andere dames en verleiders. Rosanna stormt weg bij Alex en rent de villa in. Volgens Rosanna is Alex arrogant en denkt hij dat hij alles is en iedereen kan krijgen. Alex heeft ook geen goed woord over voor Rosanna: "Ze loopt als een kind van vier stampvoetend naar haar kamer toe. Dat is toch niet leuk? We zijn volwassen mensen en dit gedrag vind ik gewoon echt niet oké."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-moeders doen een boekje open over hun kroost

Het wordt Rosanna even allemaal te veel, maar gelukkig is er Gelina die een arm om de blondine heenslaat. Dan komt de aap uit de mouw: Ro vindt het vooral vervelend voor Niels. In tranen zegt ze: "Ik vind het gewoon ook niet leuk als hij zich kut voelt." Arme Rosanna...

De juicy zesde aflevering van Temptation Island VIPS zie je nu bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Mezdi aangehouden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!