Mezdi en Daniëlle Beeld © RTL

Temptation-Daniëlle openhartig over herseninfarct

10 juli 2018 14:12

Hoewel Daniëlle eigenlijk helemaal niet het type is om aan een tv-programma mee te doen, besloot ze vorig jaar toch om deel te nemen aan Temptation Island. Achter haar Temptation-avontuur blijkt een bijzondere reden te schuilen...

"Dat ik toch wilde meedoen aan een tv-programma, komt doordat ik alles uit het leven wil halen"

In &C vertelt Daniëlle dat een heftige gebeurtenis in het verleden haar heeft doen besluiten om zich op te geven voor Temptation Island. "Eigenlijk ben ik een muurbloempje. Ik treed nooit op de voorgrond, ben heel meegaand. Dat ik toch wilde meedoen aan een tv-programma, komt doordat ik alles uit het leven wil halen. Drie jaar geleden kreeg ik een herseninfarct waardoor ik weer vanaf nul moest leren lopen. Sinds ik dat weer kan, denk ik bij alles: je leeft maar één keer. "

Miniatuurvoorbeeld

Gaat ze meedoen?

Kaj Gorgels wil Olcay in Temptation Island VIPS

De deelname aan Temptation Island kost Daan haar relatie met Mezdi. "Ik was ervan overtuigd dat Mezdi in Temptation niet in de fout zou gaan. Hij zou zichzelf en mij toch niet voor schut zetten? Toen ik hem bij het eerste kampvuur al veel te intiem bezig zag met twee meisjes, was het voor mij meteen klaar."

Eenmaal weer in Nederland heeft Danielle nog lange tijd last van haar ex. "Hij begon me te stalken. Als ik 's nachts om twaalf uur na mijn werk naar de McDrive reed met collega's stond hij daar ook geparkeerd. Ik negeerde hem, maar voelde me wel geïntimideerd. Het was even een paar maanden rustig, maar sinds de uitzending van Temptation Talk in april, waarin ik niet naast hem wilde zitten, zijn er weer dingen voorgevallen. Ik verdenk Medi, maar ik kan het niet bewijzen", vertelt de voormalige Temptation Island-ster in &C.

Miniatuurvoorbeeld

Wat zielig!

Yo had medelijden tijdens Temptation Island VIPS

Daan laat weten continu bang te zijn om Mezdi tegen te komen. "Mensen zeggen weleens: had maar niet meegedaan aan Temptation. Maar dan was dit net zo goed gebeurd. Het enige verschil is: heel Nederland kijkt mee. En misschien is dat maar goed ook."

De nieuwe &C met nog meer Temptation interviews ligt vanaf woensdag 11 juli in de winkel.

Miniatuurvoorbeeld

Oeps!

Mezdi hield het 3 seconden vol tussen de lakens

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!