Beeld © ANP

Is dit de eerste Expeditie Robinson deelnemer?

13 juli 2018 14:45

Bas Muijs is al weken niet te horen op RTV West. En dat zorgt voor de nodige geruchten in medialand. Volgens het radiostation is de voormalige soapie aan het genieten van een welverdiende vakantie, maar de luisteraars denken dat er iets heel anders aan de hand is...

"Bas Muijs geniet van een welverdiende vakantie"

Bas Muijs presenteerde op 11 juni voor het laatst zijn radioshow op RTV West. De afwezigheid van de oud-GTST'er zorgt voor een hoop speculaties. Zo zou Bas ontslagen zijn wegens tegenvallende luistercijfers of zou hij te kampen hebben met gezondheidsklachten. 

Miniatuurvoorbeeld

Roze feestje

Minister vaart mee met GTST's Lucas tijdens Pride Amsterdam

RTV West wijst de geruchten echter naar het rijk der fabelen. "Bas Muijs geniet van een welverdiende vakantie. Hij is op 23 juli weer gewoon te horen op 89.3 Radio West", laat het radiostation aan Mediacourant weten.

Miniatuurvoorbeeld

Nieuwe klus

Bas Muijs speelt mee in film Spaak

Het statement van RTV West zorgt er echter niet voor dat de storm rondom de afwezigheid van Bas is gaan liggen. De fans speculeren nu over een eventuele deelname van Bas aan Expeditie Robinson. 

De fans van het survivalprogramma zullen nog even geduld moeten hebben om erachter te komen of hun vermoedens juist zijn. De kandidaten voor het nieuwe seizoen zullen op een later moment pas bekend worden gemaakt. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!