Beeld © YouTube Danique

Temptation-Danique goudeerlijk over gevoelens voor Donny

23 juli 2018 15:04

In Temptation Island VIPS heeft de gespierde Donny zijn oog laten vallen op de roodharige verleidster. Ook Danique kan de jongste Roelvink-telg niet weerstaan en blijft om hem heen dartelen. In haar nieuwste video geeft de Temptation-babe antwoord op de brandende vraag of haar gevoelens voor de knapperd echt waren, of dat het allemaal slechts een spelletje was.

"Ik heb daar wel oprecht gevoelens gekregen voor Donny”
Miniatuurvoorbeeld

Oei:

Donny heeft het wel héél gezellig met verleidster Danique

“Ik ga heel eerlijk zeggen, ik heb daar wel oprecht gevoelens gekregen voor Donny”, bekend de zachtaardige Temptation-ster in de video. “Ik was totaal niet meer bezig met het spel. Misschien maakt dat mij een hele slechte Temptation-verleidster, maar ik vond hem wel echt heel erg leuk. Nee, dat was wel echt oprecht." 

Miniatuurvoorbeeld

Oeps:

Donny maakt ruzie met verleidster Danique

Hoewel de geruchtenmolen overuren draait over de vermeende affaire tussen de spierbundel en de Temptation-ster, heeft ze nergens spijt van. "De koppels doen zelf mee. En ik heb me echt wel schuldig gevoeld tegenover die meiden daar, maar ze hebben zichzelf opgegeven en ze weten waar ze zich voor opgeven. Ik kan me wel schuldig voelen, maar dan hadden ze misschien maar niet mee moeten doen. Spijt heb ik zeker niet, ik ben heel blij dat ik zo’n ervaring heb opgedaan”, aldus de verleidelijke Danique.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Joshua maakt zich klaar voor Adam Zkt. Eva VIPS

Of haar missie geslaagd is en de twee tortelduifjes uit elkaar heeft weten te drijven, is nog niet duidelijk. We hebben even onderzoek gedaan en hebben een héél juicy detail ontdekt! Het is namelijk zo dat Donny en Amijé verleidster Danique niet meer volgen op Instagram. Op haar beurt volgt ook de Temptation-verleidster het liefdeskoppeltje niet meer op Instagram. Donny en Amijé blijven elkaar wél trouw op social media. To be contined…

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!