Beeld © The CW

De eerste spannende beelden van nieuwe Vampire Diaries-spin off

23 juli 2018 18:07

Fans van The Vampire Diaries hebben na het verdrietige nieuws dat de spin-off The Originals gaat stoppen eindelijk weer iets om naar uit te kijken. Er komt namelijk nóg een spin-off van de vampierenserie. En wij hebben de eerste beelden.

De nieuwe serie Legacies gaat over de kinderen van de huidige hoofdrolspelers van de series. We volgen de avonturen van de bovennatuurlijk tieners die naar het zogenaamde Salvatore school gaan. Onder meer de dochter van Klaus Mikaelson, Hope, de tweeling van Alaric Saltzman, Lizzie en Josie en andere bovennatuurlijke jongeren komen voorbij in de nieuwe serie. In de nieuwe serie zien we ook twee oude gezichten: acteur Daniel Gillies die de rol van Elijah Mikaelson op zich nam en Matthew Davis die Alaric Saltzman speelde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vampire Diaries move over: deze show is het helemaal

De serie Legacies begint 25 oktober in Amerika, maar wanneer we de serie in Nederland kunnen zien, is nog niet duidelijk.

Legacies is de tweede spin-off van de populaire serie The Vampire Diaries. De vampierenserie werd uitgezonden van 2009 tot en met 2017. Daarna kwam in 2013 de eerste spin-off The Originals. Het vijfde en laatste seizoen wordt op dit moment uitgezonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laatste seizoen The Vampire Diaries staat op Netflix

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!