Matt LeBlanc Beeld © ANP

Jarige 'Joey' uit Friends: 'How you doin'?'

25 juli 2018 14:34

Matt LeBlanc mag vandaag alweer 51 kaarsjes uitblazen. De Friends-acteur achter de rol van Joey Tribbiani wordt medio jaren '90 wereldberoemd door zijn heerlijke oneliner 'how you doin'?' die door heel wat mannen wordt overgenomen. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met Matt? RTL Boulevard zocht het voor je uit.

Joey Tribbiani is dé hunk van de Friends-groep, bestaande uit Rachel, Monica, Phoebe, Ross en Chandler. Met zijn gladde praatjes weet hij heel wat vrouwen zijn bed in te praten. Vooral zijn 'how you doin'?' weet de dames knikkende knieën te bezorgen.

Een Joey-fan heeft een hilarische compilatie gemaakt van alle keren dat de knapperd zijn inmiddels beruchte oneliner in de strijd gooide.

Miniatuurvoorbeeld

Dat wordt lachen

Matt LeBlanc belooft meer humor in Top Gear

Maar hoe is het nu met Matt LeBlanc? Anno 2018 schittert het voormalige Friends-icoon in Man With A Plan, een Amerikaanse comedyserie van CBS. Matt vertolkt de rol van Adam Burns in de goedbekeken serie.

Inmiddels zijn er al drie seizoenen uitgezonden van Man With A Plan. De serie is in Amerika een groot succes. 

Miniatuurvoorbeeld

Vaarwel

Matt LeBlanc neemt afscheid van Top Gear

Ook privé gaat het de acteur voor de wind. Matt draagt de zorg voor Marina Pearl, het meisje dat hij kreeg met ex-liefje Melissa McKnight. 

In de liefde is Matt inmiddels ook weer helemaal gelukkig! Hij is samen met de 33-jarige producer Aurora Milligan. Momenteel siert het bloedmooie showbizzkoppel heel wat tijdschriftencovers in Amerika.  

Miniatuurvoorbeeld

Nieuwe klus

Matt LeBlanc in nieuwe comedyserie

Ondanks dat Matt momenteel hartstikke lekker gaat met zijn serie Man With A Plan blijft zijn rol in Friends bij menig televisiekijker favoriet.

Om het af te leren een compilatie van alle hoogte- en dieptepunten uit het leven van 'gold old' Joey:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!