Beeld © Instagram Élite Netflix

YES: er komt een nieuwe serie à la Gossip Girl naar Netflix

04 augustus 2018 06:00

Het is alweer meer dan zes (!!!) jaar geleden dat we met pijn in ons hart afscheid moesten nemen van de scandalous lives of Manhattan’s elite. Maar niet getreurd, er is een nieuwe goddelijke serie om de leegte op te vullen: de Spaanse Élite.

Hoewel de verhaallijn van de spiksplinternieuwe Netflix Original al klinkt om te smullen -drie arbeidskinderen die zich inschrijven bij de meest exclusieve school van Spanje - moeten we wel nog eventjes geduld hebben. De show staat namelijk pas voor aankomende herfst op de planning bij de streamingdienst. Huilen!

Miniatuurvoorbeeld

Ai:

Netflix reageert op negatieve ophef over fatshamende serie

Ook de exacte datum waarop we als een malle kunnen gaan bingen is nog niet bekend. Netflix houdt alle details van hun nieuwste paradepaartje flink geheim en daarom is er (tot groot verdriet) ook nog geen juicy trailer verschenen.

Wat Netflix wél alvast onthuld heeft is dat het eerste seizoen uit acht afleveringen zal bestaan. Veel te kort als je het ons vraagt.

Miniatuurvoorbeeld

Liefde:

Deze serie is de perfecte mix tussen Gossip Girl en PLL

Het kan zijn dat sommige koppies je een tikje bekend voorkomen. Zo wist de Spaanse hottie Miguel Herrán al eerder een rolletje te scoren in de populaire serie La casa de papel, ook te zien op Netflix. Maar de populaire film- en seriemakers hebben meer voor ons in petto en hebben een blik met vers (en gespierd) talent opengetrokken. Can’t wait!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!