Chantal Janzen neemt het op voor zwangere Eva Jinek

07 augustus 2018 12:16

Eva Jinek neemt momenteel rust en geniet van haar zwangerschapsverlof. Toch betekent dat niet automatisch dat ze ook met rust wordt gelaten. In De Limburger verscheen gisteren namelijk een column die niet al te aardig was over de talkshowhost. Chantal Janzen, die zelf pas is bevallen, neemt het op voor Eva.

"Daaaaaag Ruud Maas van De Limburger"

Eva Jinek droeg vorige week het stokje over aan haar vervangster Nadia Moussaid. Ruud Maas, columnist bij De Limburger, vond het daarom de hoogste tijd de dames eens onder de loep te nemen. De schrijver nam geen blad voor de mond als het over Eva Jinek gaat. "Het zag er de laatste dagen niet meer uit (...) Ze zat onderuitgezakt in een stoel, met haar opgezette benen uitgestrekt alsof ze op camping De Zwetende Otter zit. Haar zwangerschap leidt af van het talent dat zij heeft,” zijn enkele quotes uit het artikel. Over Nadia was hij wél positief.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nadia Moussaid neemt het stokje over van Eva Jinek

Chantal Janzen, zelf geboren in Limburg, neemt het op voor de zwangere presentatrice. In haar Instagram-story zet ze de tekst: "Tis een kwestie van geduld, rustig wachten op de dag, dat heel Holland over Ruud Maas van De Limburger lult." De blondine leidt het geheel in door te zeggen dat het een andere tekst is op het nummer Limburg van Rowwen Hèze. 

Maar dan gaat Chantal nog een stapje verder: "Nu zul je denken 'wat een ruk tekst, het past niet, is dom, kinderachtig en heel raar'." Volgens Chantal is de column over Eva Jinek dat ook allemaal. Duidelijke taal van de blondine.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De hete zomerdromen van Chantal Janzen

Chantal sluit het geheel af met: "Daaaag Ruud Maas van De Limburger. Groetjes Sjetal." 

Eva Jinek windt zich er in ieder geval een stuk minder over op. Het management van Eva liet gisteren aan ons weten dat ze niet publiekelijke op zo'n "dom en seksistisch stuk" zouden reageren, omdat er al genoeg over gepraat wordt. Die zit!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eva Jinek kan niet wachten op moederschap

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!