Beeld © ANP

Sylvie Meis pakt het publiek in tijdens Das Supertalent

7 augustus 2018 13:27

De blonde glamourpoes zit tot over haar oren in de opnames voor het Duitse tv-programma Das Supertalent. Gisteren zijn bij onze oosterburen de opnames voor het nieuwe seizoen begonnen, en de blondine schitterde als nooit tevoren!

Miniatuurvoorbeeld

Lief:

ZIEN: Sylvie Meis toont vriend Manuel in Parijs

"Het is een grote eer om vandaag, samen met RTL, aan te kondigen dat ik terugkeer als jurylid van Das Supertalent, samen met Dieter Bohlen en Bruce Darnel", jubelde de Nederlandse een maandje geleden op Instagram over haar terugkeer. 

Tien jaar geleden begon de presentatrice haar televisiecarrière in Duitsland bij de populaire talentenjacht. Ze is dan ook dolblij dat ze opnieuw naast Dieter en Bruce plaats mag nemen om al het talent in Duitsland en omstreken te bewonderen!

Miniatuurvoorbeeld

Syl op de buis:

Nieuwe filmrol voor Sylvie Meis

Hoewel Syl met een big smile op het podium staat, zag het er een jaar geleden wel even anders uit... Toen de zender uit het niets de samenwerking stopzette spatte haar televisiedroom uiteen. De pittige blondine werd zelf tijdelijk vervangen in Let's Dance, maar ze is nu weer back on track en ready to roll!

Het nieuwe seizoen van Das Supertalent is vanaf 15 september te zien in Duitsland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!