Beeld © Videoland / Temptation island VIPS

Donny werkte tijdens Robinson aan relatie met Amijé

09 augustus 2018 20:17

In de laatste en allesbepalende aflevering van Temptation Island VIPS zagen we dat Donny even behoefte had aan wat rust en ruimte. Een tripje naar een onbewoond eiland was dan ook meer dan welkom!

"Ik had zeker wel wat dingetjes om over na te denken"
Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Kleding Temptation VIPS en EOTB-sterren in de verkoop

Tijdens zijn Robinson-avontuur had de gespierde hunk meer dan genoeg tijd om na te denken over zijn relatie met Amijé. Want naast bizarre eetproeven, de zoektochten naar voedsel en heftige opdrachten is Expeditie eigenlijk heel veel niksen. En dan slaat de verveling toe. "Af en toe zit je dan onder de boom en dan is het: 'Oké, wat gaan we doen vandaag? Ja, niks.' En dat echt de hele dag! En dan duren 24 uur héél erg lang", legt hij uit aan Luuk in RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Hoe leuk?!

Matsoe Matsoe en Mezdi in Temptation Island VIPS?

Donny had zeker genoeg om over na te denken. Want in de laatste aflevering van Temptation Island VIPS leek het nou niet echt koek en ei tussen hem en zijn lief. "Ik had zeker wel wat dingetjes om over na te denken. En ik werd er ook wel krankzinnig van op een gegeven moment", aldus de broer van oud Expeditie-deelnemer Dave. Maar gelukkig had hij zijn beste maatje Steven om hem erdoorheen te slepen!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!