Beeld © Instagram GTST

Meerdijk krijgt een nieuwe knappe inwoner

13 augustus 2018 10:53

De GTST-cast is weer een soapie rijker, dat maakte de populaire soap vandaag bekend. Een foto van een knappe man pronkte op hun Instagram, maar wie is deze nieuwe hunk?

Het beruchte Meerdijk krijgt er een nieuwe inwoner bij! GTST maakte vandaag bekend dat een knappe vent zijn intreden gaat maken in het dorpje. Het is aan Roel Dirven om voor spanning te zorgen in Meerdijk. Opvallend, want de hottie was al twee keer eerder te zien in de soap. Ruim zes jaar geleden speelde hij eventjes de rol van Bas van Dam, en ongeveer twee jaar geleden was hij te zien als Henk Hooijmans. Beiden ging het om een kleine rolletje.

Ook was Roel enige tijd te zien in Het Huis Anubis, dé serie die vroeger populair was bij de kids.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST-cast viert de liefde

Naast Roel heeft Dorian Bindels ook een rolletje te pakken. Hij is wellicht al wat bekender bij de fans want hij was al te zien in de serie Nieuwe Tijden als Jan Jaap. Nu maakt deze hottie dus de overstap en verhuist naar Meerdijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heerlijk lachen met nieuwe bloopers GTST

Maar hoe gaat het eigenlijk verder na de spannende zomercliff? Het is nog even aftellen voor de fans, maar het duurt niet lang meer totdat Nederlands langstlopende serie weer terug op de buis verschijnt. Eindelijk komen we te weten of Nina de ramp heeft overleefd en of slechterik Loes ook écht niet meer in leven is. De eerste beelden zijn naar buiten en het ziet er niet goed uit voor Nina...

3 September worden de fans eindelijk uit hun lijden verlost en kunnen ze dagelijks weer genieten van de bekende serie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!