Hans en Karin Beeld © Ik Vertrek/AVROTROS

Hans en Karin uit Ik Vertrek hebben eindelijk hun golfbaan

15 augustus 2018 10:35

Ken je ze nog? Hans en Karin vertrokken in 2015 naar Bonaire om daar een midgetgolfbaan te beginnen. Het stel kreeg tegenslag na tegenslag, maar nu mag het Ik Vertrek-koppel dan eindelijk melden dat zij de trotse eigenaren zijn van een golfbaan!

Hans en Karin werken momenteel hard aan hun Flamingo Adventure golfbaan. De baan begint nu echt vorm te krijgen. Eindelijk zien we wat het stel voor ogen had toen zij aan hun droom begonnen. Ook alle beelden die Hans en Karin in hun zeecontainer mee naar het Caribische eiland namen, zien we terug op de golfbaan. Zo waan je je ineens in New York naast het vrijheidsbeeld of in Parijs naast de Eiffeltoren. Het stel heeft zelfs een heel schip neergelegd om in de piratensferen te komen. Wie wil hier nou niet een dagje naar toe?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ik Vertrek-Sjaak en Irma redden dieren van dodingsstations

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Engelkes maakt stuk gebaseerd op Ik vertrek

Momenteel leggen Hans en Karin de laatste hand aan hun golfbaan. Op 7 september wordt het Ik Vertrek-avontuur van Hans en Karin nog een keer herhaald en op 8 september wordt er een speciale 'hoe is het nu met'-special uitgezonden. We kunnen niet wachten!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ik Vertrek-Martien woont weer samen met zijn ex

Weet je niet meer precies hoe het avontuur van Hans en Karin verliep? Je ziet het hier:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!