Beeld © ANP

Richard Groenendijk komt met nieuwe personalityshow

15 augustus 2018 11:25

Goed nieuws voor de fans van de goedlachse cabaretier Richard Groenendijk, hij is bezig met een nieuwe show die wellicht op buis gaat verschijnen.

Het nieuwe programma zal natuurlijk boordevol met goede grappen en leuke anekdotes zitten, zoals we van Richard gewend zijn. Maar Richard zou Richard niet zijn als hij niet voor een originele twist zou kiezen, zo spelen dieren de hoofdrol in de show. Hierdoor komen de meest bijzondere verhalen aan bod, die vreugde én verdriet los maken.

De Rotterdammer krijgt verrassende gasten op bezoek en zal het allemaal in goede banen gaan leiden met zijn no-nonsense aanpak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Richard Groenendijk solo in Carré

Een voorlichter van BNN laat aan RTL Boulevard weten dat de show nog in de kinderschoenen staat. En dat Richard is druk bezig met de pilotaflevering. Als deze pilotaflevering de test heeft doorstaan is de kans groot dat de cabaretier op de buis verschijnt met zijn eigen personalityshow. 

Wil je bij de pilotaflevering aanwezig zijn? Dat kan! Voor een prikkie heb jij een avond bomvol entertainment waar je gegarandeerd gaat lachen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!